Weeks to complete
7

This project began with a complete strip-out of dated interiors from the previous tenancy. The client wanted a fresh and contemporary fit-out and for their new tenant to be able to move in without delay or needing to complete the refurbishment works themselves.  

The design included sections of open ceiling with all services and the soffit being painted as well as suspended grid ceilings with feature edge trim. The floor uses a combination of rubber and carpet tiles in a layout where the rubber floor follows a directional path around the work spaces.

The bamboo screening and colour scheme were designed to provide a soothing and tranquil workplace environment.

 

Client

Sandhurst Property

Completed

2018

Architect

Y2 Architecture

Services Engineer

Design & Construct

Building Surveyor

Design Guide